A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás
Szilveszter Tokaj-Hegyalján: ünnepi hangulat és borvidéki varázs
Francia iskola, magyar karakter: így születik a hazai bordói
Egy jó, hagyományos rajnai rizlingért nem kell Németországig menni – elég a Pannonhalmi borvidék felé venni az irányt
„A bor kultúra, élmény és felelősség”
Tüzes ételek, hűs borok – a nyári grill party-k legjobb párosai
"Meg kell szelidíteni a napsütést a pohárban"
Tippek a tökéletes felszolgálási hőmérséklethez - Ezen a hőfokon hozza legjobb formáját a kedvenc borod!
“Ha minden így marad, ahogy most van, ez a betegség végig fog söpörni a magyar borvidékeken, mint a filoxéra”