Mesterkurzusok nagy kedvezménnyel a Borkollégiumban

Borkollégium
2023. október 11., 14:37


A Borkollégiumban, Magyarország első boriskolájában a kötetlenebb, egyestés mesterkurzusok során szakértők segítségével járnak körbe egy-egy témakört és beszélgetnek a borokról. Ha jobban megismernél egy-egy szőlőfajtát, borvidéket, vagy akár borstílust, október 13. péntek éjfélig 25% kedvezménnyel veheted meg a jegyed.
Mesterkurzusok nagy kedvezménnyel a Borkollégiumban
A mesterkurzus akár ajándékba is tökéletes választás: biztos akad olyan családtagod, barátod vagy szeretted, aki odavan a borokért, és szívesen fejlesztene még tudásán, megismerne új szőlőfajtákat, vagy számára nem elérhető külföldi tételeket kóstolna.
 
Az őszi mesterkurzus akció keretében a következő témákat választhatod 25% kedvezménnyel:
 
Nagy magyar vörösborok - kóstoló sorozat 5. Kedvezményes jegyvásárlás

 

Az öt részből álló mesterkurzus sorozatban, összesen 60 tétellel mutatták be a hazai vörösbor piac prémium és szuperprémium szegmensét. Az utolsó alkalommal terítékre kerülnek többek között a Cseri Pincészet, a Malatinszky Kúria és Maul Zsolt, a St. Andrea és a Thummerer Pincészet prémium tételei.

 

Winelovers Top 100 – Legjobb reduktív és hordóban érlelt fehérborok -  Kedvezményes jegyvásárlás
Winelovers Top 100 – Legjobb gyümölcs hangsúlyos vörösborok -  Kedvezményes jegyvásárlás
Winelovers Top 100 – Legjobb tanninhangsúlyos vörösborok -  Kedvezményes jegyvásárlás
Winelovers Top 100 – Legjobb pezsgők  Kedvezményes jegyvásárlás
Winelovers Top 100 – Legjobb édes borok -  Kedvezményes jegyvásárlás
 
A Winelovers Top 100-as listája a Winelovers 100 magazinban évről évre a hazai legszebb borokat vonultatja fel. A Borkollégium Top 100-as kóstoló eseményein a kategóriagyőztes borokat ismerheted meg, melyeket alkalmanként egy-egy zsűritag mutat be. Válaszd ki kedvenc borstílusodat, és ismerd meg közülük az idei legjobbakat!
 
Szaké készítés és stílusokKedvezményes jegyvásárlás

A saké (szaké) a japánok misztikus nemzeti itala. A kurzuson a saké készítés alapjait, a főbb kategóriákat ismerheted meg, és felfedezheted komplex és sokszínű aromavilágát. 
 
 
A Crémant a Champagne-nyal azonos technikával (méthode traditionnelle) készül, de a Champagne régión kívülről származó pezsgők csoportját képezi. A kurzuson 15 tipikus tételét ismerheted meg Bálint László DipWSET-nek, a Winelovers Wine Awards elnökének segítségével.
 
Olasz pezsgő ABC Kedvezményes jegyvásárlás
 
Ismerd meg Olaszország könnyed, buborékos oldalát! A prosecco, az asti, a lambrusco, a franciacorta és más olasz pezsgők csodálatos világával ismerkedhetsz meg ezen a kurzuson. 
 
Mesterkurzusok nagy kedvezménnyel a Borkollégiumban
 
Cabernet Franc of the World Kedvezményes jegyvásárlás
 
A kurzus szép látleletét adja a cabernet franc fajtának: hazai és más óvilági, valamint újvilági tételekkel mutatja be a különböző stílusokat.
 
Kreinbacher - Pezsgő porfóliókóstoló Kedvezményes jegyvásárlás
 
A Kreinbacher portfóliót Prisztavok Zoltán, a Kreinbacher Birtok kereskedelmi és marketing vezetője mutatja be.
 
Primitivo a világ körül - Kedvezményes jegyvásárlás
 
A primitivo (vagy Zinfandel) fajtát ismerheted meg az USA-tól, Olaszországon át a hazájáig Horvátországig. Rejtélyes és izgalmas kalandozás, amelyről nem hiányozhat egyetlen nyitott borkedvelő sem!
 
 
Kielmayer Kristian-nal, a hivatalos Rioja borok oktatójával, nagykövetével (Rioja Wine Educator) ismerheted meg a spanyol borvidéket: régi és új stílusokat, könnyed és érlelt tételeket.
 
Ismerd meg a Borkollégium képzési rendszerét! 
 
Mesterkurzusok nagy kedvezménnyel a Borkollégiumban

Winelovers borok az olvasás mellé