Pálinkafesztivál az "ország cseresznyéskertjében"

Borászportál
2013. június 06., 16:49


Programajánló - 2013. június 15 -én, szombaton, nagy cseresznyevásárral és pálinkafesztivállal, családi programokkal, vásárnapot rendez Nagykörű, ez a Szolnoktól 25 km-re fekvő közel 1700 lelkes falu, amelyet az ország cseresznyéskertjének is neveznek. Lesz valósi vásári forgatag, koncert, színházi előadás, a gyermekeknek szakképzett vezetéssel játszóház, még focimeccs is.
Pálinkafesztivál az \
 
Pálinkafesztivál az
 
70 ezer fás cseresznyefa ültetvényén 100 különböző fajta cseresznye terem, ami egyedülálló az országban. Ez a hazája a pálinkafesztiválokon is elismert, Bulyáki féle, 77 különböző fajta cseresznyéből készült pálinkának, itt készülnek azok a különleges, kulináris finomságok, mint például a cseresznyés kecskesajt.
Lesz valósi vásári forgatag, koncert, színházi előadás, a gyermekeknek szakképzett vezetéssel játszóház, még focimeccs is, ahol a Magyar Válogatott Öregfiúk csapata valamint a Nagykörűi Öregfiúk csapata mérkőzik egymással.
Az esemény különlegességeként a Színház -és Filmművészeti Egyetem végzős, operatőr szakos hallgatóinak, Nagykörűről készített kisfilmjeit is láthatja a közönség, amelyet egész nap vetítenek majd a falu Látogatóközpontjának kistermében.
További infók: www.nagykoru.hu