Pályázati támogatás borászati gépek, technológiai berendezések beszerzésére

(X)
2014. október 07., 17:57


Szüksége lenne gépekre a szőlőfeldogozás, borkészítés során? Esetleg bor – és pezsgőtárolására alkalmas eszközökre? Az október 16.-án nyíló pályázat keretében, a EU-WIN Kft. segítségével ez nem lehet akadály!
Pályázati támogatás borászati gépek, technológiai berendezések beszerzésére
 
A Borreform keretében ismét borászati gépek, technológiai berendezések beszerzésére nyílik lehetősége a hazai borászatoknak. Tanácsadó cégünk az EU-WIN Kft 2006-ban azzal a céllal alakult, hogy segítse a mezőgazdasági vállalkozásokat, megismertesse velük az uniós pályázati lehetőségeket. Az elmúlt években közel száz sikeres támogatási kérelem előkészítésében és lebonyolításában vettünk részt, a cégünk segítségével elnyert támogatás több milliárd forint.
Az október 16.-án nyíló pályázatban a támogatási intenzitás mértéke 40% és legfeljebb 100 millió forint. Támogatás kizárólag olyan új, első üzembehelyezésű gép vásárlásához nyújtható, amely szerepel a benyújtási időszak naptári évének augusztus 1-jén hatályos gépkatalógusban, feltéve, hogy a kérelmező a berendezést 2014. március 1-jét követően vásárolta meg, és a vételárat a támogatási kérelem benyújtásáig teljes egészében megfizette
Az EU-WIN Kft. vállalja a pályázatíráson túl az elszámolások összeállítását, valamint az éves monitoring jelentések elkészítését is.
A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdések esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal!
További információk:
Juhász Lilla
ügyvezető igazgató
+36-20-448-7082
info@nyerjpalyazaton.hu
 
Winelovers borok az olvasás mellé