Prince egykori zenészei a jó borok mellé

Borászportál
2017. május 26., 08:04


A The New Power Generation a VeszprémFesten ad tribute koncertet, emellett nem kisebb nevek, mint a Tom Jones, Heather Small, az M People énekese és Richard Bona lesznek a zenei fesztivál idei sztárjai – a legjobb borok mellett.
Prince egykori zenészei a jó borok mellé
A július 12. és 15. között zajló VeszprémFesten a fellépőkön kívül a szabadtéri helyszín is új; a Püspöki Palota rekonstrukciója miatt a színpad leköltözik a História Kertbe, egy zöldebb, kerti-partys környezetbe.
 
A fesztivál nyitónapján, július 12-én Richard Bona és a Mandekan Cubano lép fel, hogy bemutassák 2016 júniusában megjelent albumukat, a Heritage-t. Az Afro-Kubai projekttől igazi „crossover” zenére számíthatunk, ahol Bona kameruni-afrikai zenei világa és a fiatal és kiváló kubai zenészek stílusa kapcsolódik össze.
 
Prince egykori zenészei a jó borok mellé

Másnap, július 13-án Heather Small, az M People együttes énekese ad koncertet. Heather az M People együttes tagjaként 11 millió eladott lemezzel, 2 Brit Awards és a Mercury Music Prize díjjal  és olyan világslágerekkel, mint a „Moving On Up”, „One Night In Heaven” és a „Search For The Hero” a ‘90-es évek egyik meghatározó hangjává vált. Első magyarországi fellépésén egy mozgalmas és nagyon dallamos koncertre számíthatunk.

Július 14-én egy élő legenda, Tom Jones énekel – a nagy érdeklődésre tekintettel – a Veszprém Arénában. A 76 éves sztár népszerűsége előadóművészként és lemezkészítő művészként öt évtizede töretlen. Egy életmű-koncertre számíthatnak a Jones-rajongók, a nagy örökzöldek és poposabb számai is mind elhangzanak majd.

Prince egykori zenészei a jó borok mellé

Végül a zárónapon, Prince hajdani zenekara, a The New Power Generation (The NPG) lép fel a „Celebrating Prince” turné keretében, szintén a Veszprém Arénában. Az NPG több mint két évtizeden át volt a legendás művész, Prince kísérő zenekara, és most az együttes szinte az eredeti felállásban érkezik – a londoni Hyde Park, a holland Noth Sea Jazz és a Lisszaboni Super Bock Super Rock fesztivál után – Veszprémbe, hogy a koncerten az összes nagy slágerüket meghallgathassuk.

Bővebb információ és jegyvásárlás ITT.  
Winelovers borok az olvasás mellé