Továbbra is jó dolguk lesz az Arsenal focicsapat szurkolóinak

Borászportál
2019. július 26., 08:56


Ha nem is tejben-vajban, de sörben-borban fürösztik őket.
Továbbra is jó dolguk lesz az Arsenal focicsapat szurkolóinak
Címlapfotó: www.jvdestudio.cl
 
Július 24-én érkezett a hír, hogy az Arsenal angol labdarúgó csapat megújította együttműködését a Santa Rita Estates (mésnéven Claro Wine Group) cégcsoporttal, ami többek között a chilei Santa Rita és Carmen valamint az argentín Doña Paula borászati márkák tulajdonosa. A szerződés értelmében az Arsenalnak otthont adó Emirates stadionban és a beléptető zónákban kizárólag ezen borászatok csendes illetve habzó borait tudják megvásárolni a szurkolók. Ezen felül a pályát körülvevő LED-es reklámtáblákon is folyamatosan fel fog bukkani a Santa Rita a hazai bajnoki és kupamérkőzéseken az elkövetkezendő három évben.
 
 
A megállapodás a Santa Rita cég globális kampányának fontos eleme, így kivánnak előretörni mindazon helyeken (első sorban Ázsiában, Európában és Dél-Amerikában), ahol a focicsapatnak jelentős szurkolótábora van. 2018-ban már kiadtak egy speciális, „Arsenal mezbe" öltöztetett palackot.
 
Rövid időn belül ez a második „italos” szerződéshosszabbítás az Arsenálnál, nemrégiben a legnagyobb söripari cég, az AB InBev által tulajdonolt londoni Camden Townnal kötöttek újabb megállapodást, amelynek értelmében a főzde három kiszolgálóhelyet létesít a stadionnál.
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé