Újboraikkal jönnek a fiatal borászok

Borászportál
2016. november 08., 10:28


Újborait mutatja meg az érdeklődőknek a népes Juniborász csapat, a november 16-ai sétálókóstolón tizenhárom fiatal borász mutatja meg az első idei tételeit. A budapesti DiVino Gozsduban a belépő árával mindenki a Junibor Egyesületet és így a jövő borászainak szakmai fejlődését támogatja.
Újboraikkal jönnek a fiatal borászok
A DiVino Gozsduban már gyakorlatilag hagyománynak számít a Juniborászok újbor kóstolója, hiszen 2014 és 2015 után idén is összegyűlnek, akik kíváncsiak a primőr borokra. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen a szüret után a fiatalok örülnek, hogy elszakadhatnak egy kicsit a szőlőtől, a közönség pedig kötetlenül beszélgethet a borászokkal a legfrissebb borok és 1-2 korábbi, érdekes tétel mellett.
 
Az idei év primőr borait november 16-án kóstolhatja a nagyérdemű a Junibor Egyesület fiatal borászaitól. A szerda esti sétálókóstolón energikus szakemberekkel és kiváló borokkal találkozhat minden érdeklődő, az előző évek tapasztalataiból kiindulva a remek hangulatra idén sem lehet panasz.
 
A 2016-os szüret utáni első nagy kóstolón Árvay Angi, Bussay Dóri, Gere Andi, Gere Zsolt, Frittman Peti, Hernyák Tomi, Miklós Csabi, Jekl Flóra, Kis Tomi, Kamocsay Ákos, Dúzsi Bence, Kovács Tomi és Vesztergombi Csaba borait kóstolhatjuk.
 
A minőségi munkát végző 40 év alatti borászokat tömörítő egyesület újbor kóstolójára november 16-án, 18 és 20 óra között kerül sor a budapesti DiVino Gozsduban, jegyek 2000 forintért kaphatók, amellyel az egyesület munkáját támogatják a résztvevők.
Winelovers borok az olvasás mellé