A világ legjobbja lett a hónap legjobbja

Borászportál
2020. augusztus 01., 14:45


Júliusi legnépszerűbb cikkeinket bemutató listán helyet kapott két még aktuális felhívás, egy nyári programajánló és egy forradalmi innováció is.
A világ legjobbja lett a hónap legjobbja
Ötször könnyebb, mint az üveg és környezetbarát, mivel nagyrészt újrahasznosított papírból készül. Egy brit szaklap letesztelte az első „papírpalackot”, a tapasztalataikról készített beszámolónk jó olvasottságot ért el.
 
 
Sokan kattintottatok az álláshirdetésünkre, amiben rendezvényszervezőt keresünk a méltán híres és népszerű Winelovers kóstolókhoz. Még mindig lehet jelentkezni, úgyhogy kattints, ha szeretnél borokkal dolgozni egy szuper csapat tagjaként.
 
2020-ban is megválasztották a világ legjobb borászatait. Az egyik dobogós kőhajításnyira található Budapesttől, de nem csak emiatt érdemes böngészni a listában.
 
Önmagában is szexi a borokról tanulni, pláne a Borkollégium falai között, elismert hazai és külföldi oktatók segítségével. Ha most iratkozol be valamelyik kurzusra, akkor ráadásul 50 ezer forint értékű borcsomagot is nyerhetsz. Ezt a felhívásunkat is nagyon szerettétek, és még mindig nem késő részt venni a játékban.
 
A kifinomult borok, a minőségi gasztronómia, a természeti-épített környezet és az igényes jazz-zene összhangzatát megteremtő Pannonhalmi Jazznyár csaknem másfél évtizedes történetében több okból is különleges lesz az idei szezon. Kattints a részletes programért, ahogy sok olvasótársad már megtette!