A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
Így írj borkóstolási jegyzetet!
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
5 dolog, amit nem tudtál Ifj. Gál Tiborról, az idei év Borászok Borászáról
“Nem közvetlenül a borokról akarok beszélni, hanem arról az ideáról, amiből létrejöttek”
A szüret művészete: a Balaton mikroklímája és a bor minőségét meghatározó döntések
5 korlátozó tévhit a bor-étel párosításokban
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló