5+1 érv, hogy idén is előjegyezz a Winelovers 100 magazinra

Winelovers
2022. július 13., 12:02


2022-ben is jön a 100 legjobb magyar bor listája.
5+1 érv, hogy idén is előjegyezz a Winelovers 100 magazinra
A 2022-es magazin borítóterve
A Winelovers idén is összállítja a 100 legjobb magyar bor listáját: szeptember közepén jön a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor magazin friss kiadása. A magazinra itt már elő is lehet jegyezni!
 
Olvasd már egy héttel a hivatalos megjelenés előtt!
Sőt mondunk még további 6 okot, amiért érdemes várnod, hogy a postaládádban landoljon!

1. Megtudhatod, melyik borok lettek idén a legjobbak, amelyeket ezúttal a Winelovers Wine Awards keretében borbírák nemzetközi csapata értékelt. A Master of Wine-okból, elismert sommelierekből és borszakírókból álló zsűri 623 beérkezett mintából választotta ki a legjobbakat. A magazin a 100 legjobb hazai tételt tartalmazza majd. Téged is furdal a kíváncsiság, melyek lehetnek ezek?
 
2. Kedvenc borstílusod győztesei is benne lesznek a magazinban: megtudhatod melyek a legjobb illatos és száraz fehér, rozé, vörös, valamint édes borok és pezsgők, hiszen minden kategóriában kihirdetik a legjobb huszat. Ezeket mindenképp ajánlott megkóstolnod rendezvényeken, borbárokban, éttermekben. Vajon a kedvenceid is ott lesznek közöttük?
 
Fotó: Szmodits Balázs

3. A magazinban borászportrékat, eduaktív cikkeket, külföldi és hazai szaktekintélyekkel készült interjúkat olvashatsz, valamint megismerheted napjaink bortrendjeit. Ugye, te is képben akarsz lenni?
 
4. A magazin az évek alatt presztízs termék lett: ha borkedvelő vagy, nemcsak a nappalidból nem hiányozhat, de ott a helye az iroda vagy rendelő kanapéján, az autó hátsó ülésén. Borvásárláskor is puskázhatsz belőle!
 
5. A magazin ára mindössze 1.990 HUF, amely egy korrekt hazai illatos fehérbor vagy rozé árának felel meg. Az ingyenes postázást sem hagynád ki, igaz?
 
+1 A magazin előfizetők között 3 darab 6 palackos borcsomagot sorsolunk ki a tesztbe bekerült borokból, valamint 6 db Winelovers Top 100 mesterkurzus belépőjegy is gazdára talál. Továbbá ajándékba adunk 1 db 1.000 Ft értékű Winelovers Selection Sauvignon Blanc bor kupont, amit július 1-től a Winelovers webshopban lehet megvásárolni.Van még kérdésed?
 
 
ÉS HA EZ NEM LENNE ELÉG….
 
Ha a magazin előfizetéssel együtt veszed meg a belépőjegyedet a szeptember 17-i Winelovers 100 sétáló kóstolóra további 1000 Ft kedvezményt kapsz!
Magazin Előjegyzés + Pre-early Bird Belépőjegy 10.900 Ft helyett 9.900 Ft
 
Fotók a 2021-es rendezvényről: Gündüz Attila
 
Winelovers borok az olvasás mellé