A sötét ötven árnyalata vörössel?

Ribáry Manuéla
2017. február 09., 12:15


Mától látható a mozikban A sötét ötven árnyalata, melyhez már ihatjátok az erotikus trilógia szerzőjének, E. L. James-nek saját borait, a Red Satin (Vörös szatén) és a White Silk (Fehér selyem) fantázianevű borokat.
A sötét ötven árnyalata vörössel?
Nagy ünnep a mai azoknak, akik szeretik a filmet és könyvet, hiszen mi mással is koccinthatnának rá, mint eme két testhezálló borral. Aki szeretne kedveskedni a szerelmének, barátnőjének Valentin napra még megrendelheti. Az ára egy palackkal 18 dollár, körülbelül 5.300 forint.
 
A sötét ötven árnyalatának az előzetese úgy kezdődik, mintha egy romantikus, igaz szerelmet vezetne fel. Anastasia (Dakota Johnson) már az első vacsorameghívástól zavarba jön, majd hamarosan már felhőtlen boldogságban vitorlázik együtt Christiannel (Jamie Dornan). Nincsenek titkok, nincsen szadomazó szex, csak nagy szerelem van. Majd jönnek a figyelmeztetések, titkos, forró szexjelenetek. Ezt a feszültséget már rég nem enyhíti a popcorn vagy egy kis csoki, így nem árt magunkhoz venni e kifejezetten a film kedvelőinek készült borból.
 
A brit írónő kaliforniai nemes nedűkből keverte ki a Red Satin (Vörös szatén) és a White Silk (Fehér selyem) fantázianevű borokat.
 
"Azt kívánom az olvasóimnak, hogy hörpintsenek föl egy pohárral, miközben Anastasia és Christian románcát élvezik" - ajánlja borát James a honlapján. A Red Satin (Vörös Szatén) 2011 petit sirah és syrah házasítás, a  White Silk (Fehér Selyem) 2012 pedig tramini és sauvignon blanc
 
Az előzetesben Taylor Swift és a One Direction egykori tagja, Zayn Malik közös dala, az I Don't Wanna Live Forever hallható. Hangolódásképpen hallgassátok meg Ti is! 
 
Winelovers borok az olvasás mellé