A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
9+1 ok, amiért március 29-én ott a helyed a Winelovers Grandon!
Ne hagyd veszni az őszi hétvégéket! Négy boros kiruccanás a hűvösebb napokra
Tippek a tökéletes felszolgálási hőmérséklethez - Ezen a hőfokon hozza legjobb formáját a kedvenc borod!
Óriási a baj a szőlőkben - Mi lesz így a bio borászatokkal?
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló