Dolgozz nemzetközi környezetben Master Sommelier irányítása alatt!


2021. szeptember 08., 10:50


Egy elhivatott sommelier álma, hogy olyan helyen dolgozzon, ahol magas szakmaiság, nagy szortiment és folyamatos tanulási lehetőség várja. Itt a lehetőség: csatlakozz a FELIX Kitchen&Bar csapatához!
Dolgozz nemzetközi környezetben Master Sommelier irányítása alatt!
A FELIX Kitchen & Bar nemcsak egy étterem: egy teljes értékű kortárs művészeti tér. Tradicionális, mégis modern, amit a magas szintű gasztronómia, minőségi alapanyagok iránti szenvedély táplál. Letisztult és bohém. Urbánus, de kiemelkedik a város zajos forgatagából.
 
Egy igazán exkluzív és inspiráló környezetben dolgozhatsz és építheted a karriered, ha csatlakozol a FELIX Kitchen&Bar csapatához!
 
Éttermükben több mint 450 borral foglalkozhatsz, amelynek 75%-a nemzetközi termék, sőt folyamatos tréningeket is biztosítanak.
 
Jelentkezz, ha tanulni vágyó, több éves, erős hazai és külföldi borismerettel rendelkező sommelier vagy, aki nem ijed meg a vendégekkel való esetleges szakmai angol kommunikációtól sem.

Amit kínálnak:
 
  • Munka az ország egyik legnagyobb borlapjával
  • Folyamatos bortréningek és fejlődési lehetőség Magyarország egyetlen Master Sommelier-jének vezetésével
  • Egyensúly a munka és a magánélet között
  • 40-45 órás munkahét
  • Versenyképes fizetés és fizetett túlóra
 
A fényképes önéletrajzokat a karrier@felixbudapest.com e-mail címre várják. Jelentkezz most!
 
A Master Sommelier, akinek a keze alatt dolgoznál, Czinki Tamás, aki az első magyarként kapta meg ezt a díjat. A vele készült korábban készített interjút itt olvashatod.
 
Winelovers borok az olvasás mellé