Ezeket hallgatod te is a borfesztiválokon

Borászportál
2014. július 28., 09:50


Tavasztól őszig szinte minden hétvégén borfesztiválok, gasztronómiai rendezvények vannak országszerte. A bor és étel mellett a szervezők soha nem felejtenek el gondoskodni a jó hangulatú koncertekről sem. Ezek a legnépszerűbb borfesztivál-zenekarok.
Ezeket hallgatod te is a borfesztiválokon
 
Ezeket hallgatod te is a borfesztiválokon
Fotó: Pakó Petra Photography
Gyakran járva a fesztiválokat, biztosan találkozunk olyan zenekarral, akiket már hallottunk idén hasonló rendezvényen. Vannak közkedvelt fellépők, ők egész évben járják az országot és szórakoztatják a közönséget. Akikbe idén még biztosan belefutsz valahol, itt vannak a legnépszerűbbek:
 
Borra-való
A Borra-való együttes egy nyár végi szüret eredménye. A csapat ismert és újszerű bordalai pincekoncertekre, jóízű borozgatás mellé ajánlott.
Csík zenekar
Már huszonöt éve működő népzenei együttes a Csík zenekar. A műfajában a legismertebbek közé tartozik az országban.
Kerekes Band
A Kerekes Band egy világzenei banda, akiknek a koncertjén felhangzik az ethno-funk, csángó boogie, rock ’n’ roll dallamok.
Mrs. Columbo
A Mrs. Columbo megmutatja a jazz napos oldalát! Könnyed, vidám, bohókás, mégis igényes, játékos és kreatív, hiszen a zenekar a rögtönzött zene világából indul ki. Teszi mindezt úgy, hogy a dallamok a nem zeneértő fül számára is ismerősek, hiszen nagyrészt létező ismert dalokat formálnak saját képükre, ám az utóbbi időben saját számaik is készülnek...
Vivat Bacchus
2001-ben alakult együttesünk az évek során bejárta Európát és a világot, hozzájárulva ezzel a magyar bor jó hírének, nemzetközi elismertségének erősödéséhez. Repertoárjukban felfedezhető a népi folklóron kívül sok más stílusirányzat is, mint például jazz, blues vagy rock and roll,- mint bordal! Ez pedig azért lehetséges, mert dalaink túlnyomó része saját szerzemény.
Winelovers borok az olvasás mellé