Hová menjünk borozni a télen?

Borászportál
2014. december 05., 17:14


Az adventi időszakban és az újévben is gondoskodnak boros programokról a borászatok és éttermek. Akik szeretnének kikapcsolódni, azoknak érdemes szemezgetni a következő listából.
Hová menjünk borozni a télen?
Liszkay-Pálffy BorDuett vacsora az Araz Étteremben, december 11.
Budapest – Az Araz Étterem folytatva egyedülálló borvacsorái sorozatát, ez alkalommal az Észak-Balaton vidékére, a Liszkay borászathoz, valamint a Káli-medencében található Pálffy Pincészetbe kalauzolja vendégeit. A kiváló borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított ételsorukat kínálják.
További információk: itt
Adventi borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben, december 13.
Mád - Egy különleges estére számíthatnak Mádon, a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Az ünnepi menüt Horváth Gábor, séf kreálta. A vacsora folyamán előkerülnek a Szent Tamás Pincészet első, 2009-es tételei és a legendás Szepsy klasszikusok is.
További információk: itt
 
Karácsonyváró ünnepi vacsora borcsodákkal az Andante Borpatikában, december 20.
Budapest - Az Andante Borpatika karácsonyi vacsoráján két neves pincészet boraihoz készítik a fogásokat. Áts Károly és Balla Géza borainak társaságában tölthetnek el a Lánchíd lábánál egy ünnepi hangulatú estét.
További információk: itt
Egri Borszalon, december 29.
Eger – Tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre az Egri Borszalon a Hotel Eger és Parkban. A gengszterkorszakot idéző hangulat várja a vendégeket, amit tovább fokozhatnak, ha beöltöznek az ellátogató borrajongók. Zenére, táncra és sok jó borra most is számíthatnak.
További információk: itt
Disznótor az Egri Korona Borházban, január 16-18.
Demjén - Az Egri Korona Borház igazi disznóvágással és torral várja a vendégeket januárban. Az aktív pihenéssel egybekötött hétvégén borokból sem lesz hiány, melyről az Eger melletti pincészet gondoskodik.
További információk: itt
Winelovers borok az olvasás mellé