A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
“A bornak szerepe lehet a társadalmi rétegek közötti hidak építésében”
Kihívást jelentő dűlők, extravagáns szüretek a világban - és egy kis hazai kitekintés
5 korlátozó tévhit a bor-étel párosításokban
„Nem hagyom el Magyarországot anélkül, hogy meg ne kóstolnám az Eszenciát!”
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló