A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Óriási a baj a szőlőkben - Mi lesz így a bio borászatokkal?
Ha nem ízlik a narancsbor, valószínűleg rosszul ittad eddig - Próbáld ki így!
Képzeletbeli találkozás a főzés királynőjével - Julia Child boros farsangi fogásai némi áthangolással
Geoparkok hazánkban: az egyedülálló talajokon kivételes borok is születnek
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló