Láttad már a Neszmélyi borvidéket népszerűsítő image filmet?


2021. október 25., 08:00


Neszmély borvidéke alig egy órányira fekszik Budapesttől, mégis kevéssé ismert még a hazai borfogyasztók körében. Pedig a környék igazi kis ékszerdoboz. A cikkben a vidékről készült videót és négy további ismeretterjesztő kisfilmet nézhetsz meg.
Láttad már a Neszmélyi borvidéket népszerűsítő image filmet?
A dűlők lábánál kanyargó Duna csodálatos panorámát kínál, a települések kulturális sokszínűsége és izgalmas gasztronómiája tökéletes kirándulóhellyé teszi a vidéket, a neszmélyi borok pedig olyan illatosak, amelyet kevés helyen tapasztalni. A borvidék legnagyobb borászata, a Hilltop image filmet készített Neszmélyről, amely mellé négy, a tudatos és élvezetes borfogyasztásról szóló kisfilm is készült.
 
A neszmélyi borvidék különlegességét a terület földrajzi változatossága adja: a dűlők különböző talaj összetétele és eltérő mikroklímája friss és üde ízeket, gyümölcsös és élénk illatokat kölcsönöz a bornak. Ez az illatosság az, amitől Neszmély igazi kuriózummá válik.
 
Az „Érezd+ Neszmélyt!” image film
 
 
 
A négy ismeretterjesztő kisfilm a kezdő és laikus borfogyasztóknak segít eligazodni a borok világában. A Hilltop borászat megbízásából készült filmek foglalkoznak a borok minőségét igazolni hivatott földrajzi árujelzővel és bemutatják a Hilltop címkéin is megjelenő aromaköröket (ami az adott borra jellemző íz- és illatjegyeket megmutatva segít a borválasztásban). A kisfilmek egyike kedvet csinál a borkóstolás művészetének megismeréséhez is.
 
 
Érezd+ Neszmélyt! Mire jó a földrajzi árujelző? 
 
 
Érezd+ Neszmélyt! Ismerd meg az aromaköröket!
 
 
 
Érezd+ Neszmélyt! A jó bor élvezete
 
 
Érezd+ Neszmélyt! Hogyan kóstoljunk bort?
 
 
További információ: www.hilltop.hu