Ezek voltak az év legizgibb boros cikkei

Borászportál
2016. december 23., 20:15


Mint minden jó munkásember, mi is számot vetünk minden év végén. Ezúttal titeket is beavatunk egy-két műhelytitokba.
Ezek voltak az év legizgibb boros cikkei
Nyitókép: Pintér Árpád /Junibor
 
Egy örömhírrel kezdünk: 2016-ban több mint 532.000-en olvastátok a Borászportál különböző cikkeit, és ami ennél is jobb hír, hogy közönségünk nagyob része, több mint 60%-a új látogató volt. Olvasótáborunk derékhadát ebben az évben a 25-44 év közöttiek adták, nagyjából fele-fele arányban nők és férfiak. Ha lakóhelyüket (vagy legalábbis az olvasás helyét) vesszük figyelembe, akkor Budapest és Pest megye után Borsod-Abaúj, majd Fejér, aztán Veszprém megye következtek a kattintási listán.
 
És most lássuk, melyek voltak a kedvenc cikkeitek 2016-ban!
 
Mi nem tudtuk eldönteni, melyik az ország legjobb borfesztiválja, ti viszont szavaztatok. Összesen 35.400-an nyitottátok meg eddig ezt az oldalt. Hogy végül melyik rendezvény nyert, az a linkre kattintva kiderül.
 
Második legolvasottabb cikkünk is a rendezvények körül forgott - nagyon kíváncsiak voltatok, mennyire eseménydús év vár rátok! Ígérjük, hamarosan 2017-ről is készítünk előrejelzést!
 
Nagyon fontos kérdés, teljesen megértjük, hogy az egyik legolvasottab anyagunk lett ez évben.
 
 
Magyarország kedvenc borászatát is meglátogattuk idén a Kerülőutak projekt keretében - legalább annyian kattintottatok érte, mint ahányan a kedvenceteknek valljátok a Varga borokat.
 
Nem próbálunk úgy tenni, mintha a bornak (alkoholnak) nem lennének veszélyei. Ti pedig érdeklődéssel háláljátok ezt meg, hiszen olvassátok az orvosi szakcikkünket.
 
Az olaszok buborékos itala egyre népszerűbb, nemcsak hazájában, hanem külföldön is - írtuk 2015 áprilisában. De akkor még csak nem is gyanítottuk, hogy még 2016-ban is ez lesz az egyik legolvasottabb anyagunk. Na ugye, hogy népszerű a prosecco!
 
Ha az olvasási adataink nem hazudnak, akkor valószínűleg szerintetek is ez volt az egyik legjobb hír 2016-ban.
 
Ezek voltak az év legizgibb boros cikkei
 
Tegye fel a kezét minden romantikus lelkű olvasónk, aki balatoni esküvőre (esetleg házassági évfordulóra) vágyik! Oké, és most tegy fel a kezét, aki közülük nem olvasta még el a fenti cikket! Ugye nincs ilyen?!
 
Nem is olyan egyszerű választ adni erre a kérdésre - de reméljük, egyre többen bátorodtok fel, és a minél profibb borfogyasztás érdekében egyre többen nyúltok dekantálóért! Persze, csak ha az aktuális palack borotok is megkívánja...
 
Örülünk, ha ennyi pályaválasztó fiatal bogarássza a sorainkat! Mi drukkolunk, hogy minél többen álljatok boros pályára - és segítünk a választásban!
Winelovers borok az olvasás mellé