Légy részese egy százhúsz éves történetnek!

Borászportál
2014. december 05., 10:38


Az 1881-ben alapított Chateau Teleki Borászat utódjának, a Csányi Pincészetnek akciója keretében most 20% kedvezménnyel vásárolható meg minden második Chateau Teleki Villány bor a Tesco áruházakban.
Légy részese egy százhúsz éves történetnek!
 
Légy részese egy százhúsz éves történetnek!
A Csányi Pincészet elődjét, a Chateau Teleki Borászatot Teleki Zsigmond alapította 1881-ben. A császári és királyi udvari szállító neve a filoxéra vész idején vált Európa szerte ismertté - az általa kikísérletezett, filoxérának ellenálló alanyfajták szelekciója révén.
Amikor a természet remekművet alkot, az embernek az a dolga, hogy méltó türelemmel és féltő gonddal segítse. E szellemben érlelődnek a villányi dűlők válogatott szőlői a Csányi Pincészetnél, míg azzá a zamatos borrá nemesedik, ami méltó az európai hírű szőlőnemesítő és borász előd, Teleki Zsigmond szellemiségéhez.
 
A Teleki család számára anno legendás boruk, a Chateau Teleki méltán hozott sikert és elismerést. A pincészet azonos nevű borcsaládja szintén számos hazai és nemzetközi megmérettetésen ért el sikereket, melyek megerősítenek minket abban, hogy jó úton járunk, amikor az alapító Teleki Zsigmond hagyományainak tiszteletét az innovációval ötvözve készítjük borainkat. - mondta Gál József a pincészet vezérigazgatója.
A Csányi Pincészet ünnepi borakciója keretén belül - a Borászportálon elérhető kupon birtokában - december 3. és 31. között 20% kedvezménnyel vásárolható meg minden második Chateau Teleki Villány bor a Tesco áruházakban.
 
Winelovers borok az olvasás mellé