A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
    Elfogadás
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
	 Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
	 Válasszunk bort könnyedén!
Válasszunk bort könnyedén!
	 Szerethető, sokszínű, és nagyon a miénk - Az olaszrizling három árnyalata
Szerethető, sokszínű, és nagyon a miénk - Az olaszrizling három árnyalata
	 Zene, bor, nyár: A Varga Pince a nyári hónapokban koncertsorozattal és korlátlan borfogyasztással vár (X)
Zene, bor, nyár: A Varga Pince a nyári hónapokban koncertsorozattal és korlátlan borfogyasztással vár (X)
 Pezsgővel a nyárban – három stílus, három nemzetközi nap, egy közös élmény
Pezsgővel a nyárban – három stílus, három nemzetközi nap, egy közös élmény
 "A bor nem termék, hanem lélegző anyag, amely türelemre, alázatra, gondos munkára: magára az életre tanít"
"A bor nem termék, hanem lélegző anyag, amely türelemre, alázatra, gondos munkára: magára az életre tanít"
 A szüret művészete: a Balaton mikroklímája és a bor minőségét meghatározó döntések
A szüret művészete: a Balaton mikroklímája és a bor minőségét meghatározó döntések
 HOLDVÖLGY Birtok, Mád
HOLDVÖLGY Birtok, Mád Borkóstoló
Borkóstoló Pannonhalmi Főapátság pincészete, Pannonhalma
Pannonhalmi Főapátság pincészete, Pannonhalma Borkóstoló
Borkóstoló