A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Miért menő, ha értesz a borokhoz? – akár egy randin is megmentheti a helyzetet
Kilépés a komfortzónából: organikus és bio borok hétvégéje Kismartonban
“Nem közvetlenül a borokról akarok beszélni, hanem arról az ideáról, amiből létrejöttek”
Két csúcstermék legjobbjai voltak jelen a Winelovers év végi kóstolóján
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló