Minden napra egy pezsgő: Hungaria Pinot Blanc Brut

Borászportál
2018. június 14., 08:00


A nyár beköszöntével egyre inkább vágyakozunk az izgalmas és jéghidegre hűtött pezsgőkre is. Éppen ezért készítettük el napi ajánlónkat; ismerkedj meg a 2018-as Pezsgő Június legmenőbb magyar tételeivel!
Minden napra egy pezsgő: Hungaria Pinot Blanc Brut
Hungaria Pinot Blanc Brut Jubileum Edition
 
A pezsgő alapbor reduktív technológiával készült, a pezsgő a Méthode Transvasée palackos erjesztésű és érlelésű technológiával, 18 hónapos érleléssel. Ez a tétel abszolút mérföldkő a pezsgőzésben: tizedik, limitált kiadású pezsgőjüknek egy igazi különlegességet választottak: friss gyümölcsösség, érett ízek, simogató krémesség 100% pinot blanc-ból.
 
 
Ebben az 1955-ben alapított budafoki pezsgőpincészetben csak klasszikus, palackban erjesztett és érlelt kiemelkedő minőségű pezsgő készül. A klasszikus pezsgők kínálatában ez garantálja a Hungaria Pezsgőpincészet piacvezető szerepét, melynek pezsgői egy exkluzív világot jelenítenek meg. Az ínyencek és a szakemberek által kedvelt fehér száraz pezsgők között a Hungaria Pezsgőpincészet az Extra Dry és a Grande Cuvée Brut fajtáival képviselteti magát. A Hungaria pezsgők választékát az elegáns színű félszáraz Rosé, a villányi vörösborból erjesztett, száraz Villányi Grande Cuvée Rouge és legújabb termékünk, az édes Irsai Olivér teszik teljessé. A Hungaria pezsgők élvezetének teljességét adja a tökéletes minőség és az egyéniséghez illő csomagolás.
 
Előző napi pezsgőajánlónkat IDE kattintva meg is nézheted. 
 
 
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé