A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Mi az a drót a pezsgődugón?
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Mi segítheti a hazai borok áruházláncokba való bekerülését?
Több mint borverseny: üzleti kapcsolatok és piacépítés a 2025-ös Winelovers Wine Awards keretében
A nyár magyar itala: bor, buborék, barátság
Tippek a tökéletes felszolgálási hőmérséklethez - Ezen a hőfokon hozza legjobb formáját a kedvenc borod!
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló