Mrs. Columbo - akikről már bort is neveztek el

Borászportál
2014. augusztus 26., 09:26


A borfesztiválok népszerű fellépője a Mrs. Columbo, amely ötvözi a jazz, a klasszikus zene és a rock sajátosságait. Egy lendületes, vidám, játékos és kreatív csapat, akik a jazz napos oldalát mutatják meg a közönségnek. Biztosak voltunk benne, hogy a bort is úgy szeretik, mint a zenét...
Mrs. Columbo - akikről már bort is neveztek el
 
Mi a kedvenc borotok és mely borokat szoktátok leggyakrabban inni?
Először is mindannyian nagyon szeretjük a finom borokat és leginkább a fehérre szavazunk! A zenekari szerepek ebben is megmutatkoznak, hiszen Dorina és Fanni a könnyedebb fajtákat részesíti előnyben, míg Zsófi, a zenekar stabil hátterét nyújtó nagybőgős pedig a picit testesebb, Tokaji borok nagy rajongója!
Mi a legkedvesebb borfesztiválos élményetek?
Szerencsére rengeteg nagyon kedves borfesztiválos élményünk van, nagyon megtisztelő ahogyan a fellépések után invitálnak minket jobbnál jobb borászok, hogy kóstoljuk meg a boraikat. A legnagyobb megtiszteltetés akkor ért bennünket, amikor Ipacs Zsolt borász barátunk a zenekarról nevezte el egy borát, és a 2012-es Mrs. Columbo-val több borversenyről is elhozta az aranyérmet!
 
Mik lesznek a következő fellépéseitek?
Augusztusban sokat jártuk az országot, legközelebb 30-án, az Ax & Ax Borászat csodaszép helyszínén, Kéthelyen találkozhat velünk a közönség, utána zenélünk a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon, a Szekszárdi Szüreti Napokon és a Budaörsi Vigasságokon is. Várunk mindenkit szeretettel!
Mikorra terveztek az új album kiadását?
Gőzerővel zajlanak a következő albumunk stúdió munkálatai, terveink szerint egy 6-7 dalból álló előzetest már megjelentetünk idén ősszel és ezúttal ezek kivétel nélkül saját szerzemények lesznek, magyar és angol nyelvűek egyaránt!
Winelovers borok az olvasás mellé