Winelovers X - Experts, Exhibition, Exclusivity: ahol a borvilág krémje, a borászok és a fogyasztók találkoznak

Winelovers
2024. május 24., 12:36


A Winelovers Wine Awards borverseny keretében megrendezésre kerülő kísérő program egy exkluzív kóstolási lehetőség nemzetközi és hazai szaktekintélyekkel, kereskedőkkel, borbár- és étterem tulajdonosokkal. 
Winelovers X - Experts, Exhibition, Exclusivity: ahol a borvilág krémje, a borászok és a fogyasztók találkoznak
Időpont: június 29. 15:00-21:00
Helyszín: Corinthia Budapest, Bálterem
 
Winelovers X - Experts, Exhibition, Exclusivity: ahol a borvilág krémje, a borászok és a fogyasztók találkoznak
 
A WINELOVERS X egy olyan kivételes alkalom, amikor a szakma legnagyobb neveivel találkozhatsz, és ahol akár egy Master of Wine-nal is szóba elegyedhetsz két pohár bor között. A rendezvényen a kiállító borászatok standjánál való kóstolás mellett a versenyre nevezett közép-kelet-európai országok által beküldött válogatott tételekkel is megismerkedhetsz.
 
A Winelovers X a Winelovers Wine Awards másnapjának egyik legfontosabb kóstoló eseménye. A borszakma aktív szereplőinek részvételével június 29-én a Corinthia Budapest Báltermében zajló program nyitva áll az involvált nagyközönség számára is.
 
A Winelovers X a hazai és közép- és kelet-európai borászok számára is kivételes alkalom. Olyan zsűritagok és nemzetközi borkereskedők, borszakmai szereplők vesznek részt az eseményen, akik kimondottan a régió borai iránt érdeklődnek. A borászok szakmai és kereskedelmi, üzleti kapcsolatokat építhetnek, személyesen kóstoltathatják a boraikat, szakmai visszajelzést kaphatnak azokról, és akár egy teljes termékportfóliót is bemutathatnak.
 
 
Winelovers X - Experts, Exhibition, Exclusivity: ahol a borvilág krémje, a borászok és a fogyasztók találkoznak
 
Ha a zsűritagokkal egy hangulatos vacsorát is elköltenél, szerezz be a jegyed az esti exkluzív Gálavacsorára.
 
Egy verseny, számos lehetőség a borászoknak
 
A "Winelovers 100 - 100 legjobb magyar bor” versenyre az első négy évben csak magyar borokkal lehetett nevezni, ezt követően azonban kinyitották a kapukat a világra, így 2024-ben már harmadik alkalommal szerveznek olyan versenyt, amely nemcsak a nevezett borokban, hanem a zsűritagok és az eredmények kommunikációja tekintetében is nemzetközi.
 
A Winelovers Wine Awards tökéletes bemutatkozási lehetőség és megjelenési felület a közép- és kelet-európai országok borászatai számára, ha export tevékenységben gondolkoznak a régión kívül vagy azon belül. A szervezők nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy minél több országból érkezzenek zsűritagok, és lefedjék azokat a piacokat is, melyek fontos export célországok lehetnek a CEE régió számára.
 
A díjnyertes borok megjelennek egy angol nyelvű digitális kiadványban is, és több mint 4000 fontos nemzetközi döntéshozóhoz jutnak el (importőrök, head sommelier-k, kereskedők, borszakírók).
 
Idén is a borvilág nagymesterei, több Master of Wine, Master Sommelier és DipWSET szakértő lesz jelen a zsűriben. Nézd meg itt, kik ők!
 
Építsd a Buyer-ekkel kereskedelmi kapcsolataidat! A Winelovers Wine Awards társuló eseményein személyesen is megismerkedhetsz velük!
 
MUTASD MEG A BORODAT A VILÁGNAK, LEGYENEK OTT A TE TÉTELEID IS A 2024-ES WINELOVERS WINE AWARDS-ON! NEVEZZ ITT!
 
A Winelovers Wine Awards weboldala, további információk
 
A Winelovers Wine Awards-ról ebben a cikkben írtunk bővebben.
 
Winelovers borok az olvasás mellé