Vigyázz, kész, itt van Valentin napja!

Borászportál
2017. február 10., 15:13


Közeleg a szerelmesek ünnepe, amihez ajánlunk néhány olyan programot, amivel felpezsdíthetitek eme jeles napot.
1. Ha nem akarod, hogy sírás legyen a vége, akkor vegyél egy doboz bonbont a Süss-Édes Élet Valentin-napi kollekciójából. Ezzel nem tudsz mellé lőni!
 

 

2. Ha pedig úgy érezd, hogy jobb ha a csajod nem borítja magára az üveget, akkor menj el vele inkább a Borkollégium aznapi kurzusára! Nagygombos üde friss rozéi és a Mátra finom savaival rendelkező mádi Király dűlő nagytekintélyű furmintjai várnak rátok!
 
 
3. Mikor máskor veszítenétek el fejeteket, ha nem éppen Bálint-napjának idején? Gyertek el a Winelovers Afterwork-re, ami garantálja a finom borokat, jó társaságot és a menő helyeket, ami most nem más, mint a Vouge hajó. Február 16-án a burgundi fajták lesznek a fedélzeten. Lehet ezt kihagyni?
 

 

4. Ha a romantika és a finom ételek, italok hívei vagytok, akkor irány a budai Émile borvacsorájaFebruár 14-én ugyanis 19 órától Valentin-napi menüvel várnak benneteket. A vacsora mellé négy darabos szívecske macaront ajándékoznak a pároknak. Azért el ne bízzátok magatokat, csak a cukiknak!
 
 
5. A mondás szerint mindig a nő választ. Vagy mégsem? Nos uraim, a Borélmény oldalán könyveket, belépőjegyeket és a legkülönbözőbb élményeket ajándékozhatják szívük választottjának.
 
 
5+1 Minden lány szeret legalább évente egyszer az éj királynője lenni. Most ti is átélhetitek a legexkluzívabb magyar bált, ahol a táncparkett éjfélkor fog nyitni! Ki ne hagyd, jön a Magyar Borok Bálja!
 
 
A szerelem lehet valós illetve plátói. Beteljesült és beteljesületlen. Elegáns és kifinomult. Nem is beszélve a fokozatairól: vadul tomboló, kedvesen ringatózó és jó esetben szeretetté finomodó, azonban mindenki jobban jár, ha lesz valami kis apróság a tarsolyában.
 
Különben...
 
 
 
 
 

 
Winelovers borok az olvasás mellé