Zenei programokban is ráerősít a Borfesztivál!

Borászportál
2014. augusztus 28., 15:01


A legjobb borok mellett kiváló előadók is szórakoztatják a közönséget a 23. Budavári Borfesztiválon, ahol fellép többek között az Irie Maffia, a Csík Zenekar, a Benkó Dixieland Band és Rúzsa Magdi is.
Zenei programokban is ráerősít a Borfesztivál!
 
Zenei programokban is ráerősít a Borfesztivál!
Idén is rengeteg pincészet borait kóstolhatják a vendégek a Várban, a 23. Budavári Borfesztiválon. Ebben az évben is lesz Villányi Korzó, olyan pincészetekkel, mint a Tiffán Imre és Fia Pincészet, a Bock Pince, Gere Attila Pincészete, a Polgár Pincészet és a Csányi Pincészet.
A Hunyadi udvarban az Egri Csillag Sétány várja a látogatókat többek között a Demeter Pincészet, a Thummerer Pince, a Gál Tibor Pincészet és a St. Andrea Szőlőbirtok boraival.
 
A Villányi Korzótól pár lépésre található Balaton udvarban egyebek mellett a Légli és a Bujdosó Szőlőbirtok, valamint Konyári Pincészet borait kóstolhatják a látogatók.
Az Oroszlános udvarban a soproni borok mellett szekszárdiakat is ihatnak a résztvevők, hiszen idén isl esz Szekszárdi Pincesor Tüske, Takler és Vesztergombi pincével, Szeleshát Szőlőbirtokkal és Schieber Pincészettel.
Természetesen a Budavári Palota Duna felőli oldalán is érdemes lesz alaposan körülnézni, hiszen neszmélyi és kunsági borok mellett ott is találkozhatunk egri, villányi, balatoni tételekkel is, és akkor még nem említettük a Halászó fiú teraszon a Tokaji Udvart, Hegyalja különleges boraival!
A fesztivál térképe itt érhető el, a kiállítók listája pedig ez.
Ami a bulit illeti...
Szeptember 10-én, szerdán, a fesztivál ünnepélyes megnyitója után este az Irie Maffia zenél, csütörtökön lesz egyebek mellett Zena és Csík Zenekar koncert. Pénteken aztán végképp beindul a hepaj, hiszen ott lesz a Makám és Rúzsa Magdi is. Szombaton a Full Moon Vokálegyüttes után a Benkó Dixieland Band nyomja, vasárnap pedig a táncprodukciók után a Ghymes zenekar beszt of műsora zárja a programot.
Hogy a „nyugati oldal” se maradjon zene nélkül, a fesztivál teljes ideje alatt az Oroszlános udvarban a Petőfi Rádió gondoskodik a muzsikáról.
A teljes program itt van.
Már csak tizenhármat kell aludni!!!
Winelovers borok az olvasás mellé