Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKvízekBorlexikon

Hogy kerül a Ferrari az asztalra a Gourmet Fesztiválon?

Hogy kerül a Ferrari az asztalra a Gourmet Fesztiválon?Bár idén a sör a kiemelt ital, rengeteg megismételhetetlen élményben lesz részük a borimádóknak is a május 16-19. zajló Gourmet Fesztiválon – állítja Nemes Richárd főszervező. Egy hasznos tanáccsal is szolgált a látogatóknak.

Igazi sztárparádé az idei Gourmet Fesztivál

Igazi sztárparádé az idei Gourmet FesztiválRétestől a Michelin-csillagos séfek kaviárból készített ételeiig minden megtalálható lesz a májusi Gourmet Fesztiválon a Millenárison.

Csütörtöktől újra az ínyenceké a Millenáris

Csütörtöktől újra az ínyenceké a MillenárisMár csak kettőt kell aludni, és ismét végigkóstolhatjuk a legjobb hazai éttermek izgalmas ízelítőit az OTP Bank Gourmet Fesztiválon. A szervezők minden eddiginél átfogóbb választékot és még színesebb programkínálatot ígérnek a május 18-21. között a Millenárisra látogató vendégeknek. 

Előbbre hozták a Gourmet Fesztivált

Előbbre hozták a Gourmet Fesztivált A megszokotthoz képest az idei évben egy héttel korábban kezdődik a Gourmet Fesztivál. A Millenáris Parkban május 21-24 között lesz a rendezvény. A 2015-ös esemény fókuszában a paprikás csirke lesz. A kilátogató vendégek megkóstolhatják különböző formákban és textúrákban a tradicionális magyar ételt.

Nagyot durrant a Magnum hétvégén

Nagyot durrant a Magnum hétvégénMég csak februárt írunk, de már lezajlott az év legnagyobb beltéri borkóstolója. Február 14-én került megrendezésre ugyanis a Borjour Magnum a Millenáris B és D csarnokában.

Ezek lesznek a legnépszerűbb nyári italok

Ezek lesznek a legnépszerűbb nyári italokAki a nem felhőtlen időjárási viszonyok ellenére a hét végén kilátogatott a Millenárisra az idei Gourmet Fesztiválra, az nagyszerű ételek mellé választhatott magának italt a sokszínű kínálatból. A fesztiválon felvonult a budapesti és vidéki éttermi élet színe-java, valamint a mostanában egyre inkább erőre kapó street food konyhák egy része is, egyszóval volt mit megkóstolni, volt mit leöblíteni.

Borbás Marcsi gasztrofesztivált szervez a Millenárison

Borbás Marcsi gasztrofesztivált szervez a MillenárisonProgramajánló - A Gasztroangyal című népszerű televíziós műsorban szerepelt magyar gazdák, termelők, borászok és vendéglősök gyűlnek össze a fővárosban, hogy egy helyen mutassák be a magyar vidék gasztronómiai értékeit a Magyarország finom - Gasztroangyal a Millenárison elnevezésű program keretében július 4. és 6. között.

12 ezren látogattak ki a Magyar Ízek Vásárára

12 ezren látogattak ki a Magyar Ízek VásáráraSAJTóvisszhang – Véget ért a 7. Magyar Ízek Vására, amely idén is kiemelt érdeklődés mellett zajlott a hétvégén, hiszen 12 ezren látogattak ki a sajtvásárra, ahol több száz féle sajtot és további több ezer terméket kóstolhattak meg az ínyencek.

7. Kézműves Magyar Ízek Vására - Sajtra magyar!

7. Kézműves Magyar Ízek Vására - Sajtra magyar!Fesztivál - 2014 tavaszán, a tejtermékek és sajtkészítmények széles skáláját kóstolhatják végig a látogatók a 7. Magyar Ízek Vásárán. Az ínyenc sajtimádók többek között olyan különlegességeket próbálhatnak ki, mint az édesköménnyel fűszerezett erdeigyümölcsös camambert fagylalt, a kecskesajtos bonbon, a tufahegyben érlelt csemege sajt, vagy a kapros zsendice.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
12. 29.

Sparkling Night

InterContinental Budapest, BudapestInterContinental Budapest, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
01. 17.

Rajnai rizling nagykóstoló

Tóth Ferenc Pincészet, EgerTóth Ferenc Pincészet, Eger
BorkóstolóBorkóstoló
02. 14. - 12. 31.

Tokaji aszú borkóstoló élmény 6 tokaji aszú évjárattal

Holdvölgy Experience, MádHoldvölgy Experience, Mád
BorkóstolóBorkóstoló
12. 03. - 12. 31.

Télen is élménydús a Badacsonyi borvidék

Badacsonyi borvidék, BadacsonyBadacsonyi borvidék, Badacsony
KulturálisKulturális
03. 21.

Winelovers Grand

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorgálaBorgála
Fröccs
december 15.
A sóhajtás művészete – az elegáns pezsgőnyitás
A sóhajtás művészete – az elegáns pezsgőnyitás
december 15.
Magyarok és a bor: hagyomány, ízlés és élmény vezérli a fogyasztást
Magyarok és a bor: hagyomány, ízlés és élmény vezérli a fogyasztást
december 05.
Egri borász az „Év bortermelője 2025” győztese
Egri borász az „Év bortermelője 2025” győztese
október 27.
Már csak egyetlen borvidékünkön nem mutatták ki a szőlő aranyszínű sárgasága betegséget
Már csak egyetlen borvidékünkön nem mutatták ki a szőlő aranyszínű sárgasága betegséget
október 24.
Október 24. Champagne Day - Ezen a napon válaszd Te is a pezsgőt!
Október 24. Champagne Day - Ezen a napon válaszd Te is a pezsgőt!
szeptember 02.
Jegyezd elő szeptember 24-ig a Winelovers 100 magazint és nyerj!
Jegyezd elő szeptember 24-ig a Winelovers 100 magazint és nyerj!
augusztus 28.
„Sparkling Central-Europe” - Etyeken lesz a pezsgővilág közepe szeptember 5-én
„Sparkling Central-Europe” - Etyeken lesz a pezsgővilág közepe szeptember 5-én
Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás