Igazi sztárparádé az idei Gourmet Fesztivál
Rétestől a Michelin-csillagos séfek kaviárból készített ételeiig minden megtalálható lesz a májusi Gourmet Fesztiválon a Millenárison.
Már csak kettőt kell aludni, és ismét végigkóstolhatjuk a legjobb hazai éttermek izgalmas ízelítőit az OTP Bank Gourmet Fesztiválon. A szervezők minden eddiginél átfogóbb választékot és még színesebb programkínálatot ígérnek a május 18-21. között a Millenárisra látogató vendégeknek.
A megszokotthoz képest az idei évben egy héttel korábban kezdődik a Gourmet Fesztivál. A Millenáris Parkban május 21-24 között lesz a rendezvény. A 2015-ös esemény fókuszában a paprikás csirke lesz. A kilátogató vendégek megkóstolhatják különböző formákban és textúrákban a tradicionális magyar ételt.
Aki a nem felhőtlen időjárási viszonyok ellenére a hét végén kilátogatott a Millenárisra az idei Gourmet Fesztiválra, az nagyszerű ételek mellé választhatott magának italt a sokszínű kínálatból. A fesztiválon felvonult a budapesti és vidéki éttermi élet színe-java, valamint a mostanában egyre inkább erőre kapó street food konyhák egy része is, egyszóval volt mit megkóstolni, volt mit leöblíteni.
Programajánló - A Gasztroangyal című népszerű televíziós műsorban szerepelt magyar gazdák, termelők, borászok és vendéglősök gyűlnek össze a fővárosban, hogy egy helyen mutassák be a magyar vidék gasztronómiai értékeit a Magyarország finom - Gasztroangyal a Millenárison elnevezésű program keretében július 4. és 6. között.
Fesztivál - 2014 tavaszán, a tejtermékek és sajtkészítmények széles skáláját kóstolhatják végig a látogatók a 7. Magyar Ízek Vásárán. Az ínyenc sajtimádók többek között olyan különlegességeket próbálhatnak ki, mint az édesköménnyel fűszerezett erdeigyümölcsös camambert fagylalt, a kecskesajtos bonbon, a tufahegyben érlelt csemege sajt, vagy a kapros zsendice.