Igazi sztárparádé az idei Gourmet Fesztivál

Borászportál
2018. március 20., 13:19


Rétestől a Michelin-csillagos séfek kaviárból készített ételeiig minden megtalálható lesz a májusi Gourmet Fesztiválon a Millenárison.
Igazi sztárparádé az idei Gourmet Fesztivál
A Gault Millau által a világ 10. legjobb éttermének választott két Michelin-csillagos bécsi Steirereck séfje lesz a májusban a Millenárison megrendezésre kerülő OTP Bank Gourmet Fesztivál sztárvendége. Az osztrák Heinz Reitbauer mellett is erős lesz a felhozatal sztárséf vonalon. Fellép a színpadon illetve exkluzív vacsorát ad Latin-Amerika legjobb séfje, Kamilla Seidler illetve Isztambul egyik új üdvöskéje, a Neolokal séfje, Maksut Askar is. Rajtuk kívül a lengyel főváros, Varsó 4 Bib Gourmand étterme is bemutatkozik.
 

A pünkösdi hétvégén zajló rendezvény a gombóc, kaviár, pezsgő témakörre lesz felfűzve – a meghívott séfek a saját ételeik elkészítése mellett ezeket is feldolgozzák saját értelmezésükben.

A sztárok ételei mellett a Gourmet Fesztiválon már visszatérő vendégnek számító legjobb magyar éttermek, cukrászdák és pincészetek standjánál is kóstolhatnak a látogatók. Idén is ott lesznek a főváros Michelin-csillagos éttermei, a vidék legjobbjai, és ezúttal számos, eddig még nem látott étterem is bemutatkozik majd. "A Gourmet Fesztivál célja, hogy továbbra is az első számú gasztrorendezvény legyen Magyarországon, ezért a hazai élvonal mellett már a nemzetközi csúcsgasztronómia legjobbjait is igyekszik bemutatni” – mondta Gerendai Károly, a Gourmet megálmodója.
 
Igazi sztárparádé az idei Gourmet Fesztivál
 

Idén egy új fizetési mód is bemutatkozik: a fesztiválózók a Simple alkalmazásnak köszönhetően már okostelefonjaikkal is fizethetik a fogyasztásaikat, ehhez mindössze egy digitalizált bankkártyára lesz szükségük.

 
Nem vagy benne biztos, hogy ott a helyed? Csak olvasd el tavalyi élménybeszámolónkat, és máris számolni fogod vissza a napokat.
 
Időpont: 2018. május 17 - 20.
Helyszín: Millenáris park
További információkért a fesztivál honlapját érdemes felkeresni.
Winelovers borok az olvasás mellé