A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás
Gasztrokultúra - Tradíció - A japán kormány kulturális örökségként kívánja elismertetni gasztronómiai kultúráját, a "vasokut", mint olyan társasági eseményt, amely erősíti a családi kötelékeket, a közösséghez tartozást és a természet tiszteletét. Tokió már a hónap végén benyújtja az ehhez szükséges dokumentációt az UNESCO-hoz.

A tél dönthet a magyar bor jövőjéről?
Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
Így írj borkóstolási jegyzetet!
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Ünnepi pezsgőkalandozás a Törley Pincészetben – avagy mi minden rejlik egy pohár Törley pezsgőben?
Képzeletbeli találkozás a főzés királynőjével - Julia Child boros farsangi fogásai némi áthangolással
Badacsony: a magyar borvidék ékessége
Közös szenvedély, amely a bor köré épül - Élménybeszámoló a Winelovers River Night-ról
Holdvölgy Experience, Mád
Borkóstoló
Corinthia Hotel Budapest, Budapest
Borfesztivál