De vajon szeretik majd az oroszok Depardieu ételeit?

Borászportál
2014. július 15., 13:27


Étteremláncot nyit Oroszországban Gérard Depardieu, akinek már Párizsban és Belgiumban is vannak vendéglői. Az első, moszkvai vendéglő neve - kapaszkodjanak meg - Gérard lesz.
De vajon szeretik majd az oroszok Depardieu ételeit?
 
Az első éttermet követően a tervek szerint hasonló vendéglő nyílik majd Szentpéterváron, valamint a mordvinföldi Szaranszkban is, ahol a másfél éve orosz állampolgárságot élvező francia filmsztárnak az állandó oroszországi lakóhelye van bejelentve - írja a HVG.hu.
 
Mint Depardieu a Komszomolszkaja Pravda című lapnak adott interjújában elmondta, a Gérard étteremlánc egyszerű orosz és francia ételeket fog kínálni "úgy, ahogyan ő szereti".
 
A színésznek, aki a nagy vagyonokat terhelő magas adók elől menekült az orosz állampolgárságba, már van három vendéglője Párizsban és több étterme Belgiumban, valamint több borászata is.

Vlagyimir Putyin orosz elnökről, aki másfél éve megajándékozta az orosz állampolgársággal, Depardieu azt mondta az interjúban, hogy bízik benne mint politikusban és szerinte "mindent, amit csinál, Oroszországért tesz".
Winelovers borok az olvasás mellé