A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
    Elfogadás
    
  
Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
	
Így írj borkóstolási jegyzetet!
	
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
	
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
	
A szüret művészete: a Balaton mikroklímája és a bor minőségét meghatározó döntések
Valentin napi kis (rózsa)színes
Kortárs művészetek, tradicionális pezsgők és újjáéledő helyi gasztronómia Tállyán (X)
"A borok világa óriási, a folyamatos tanulás és felfedezés kulcsfontosságú" – Két németországi sommelier-rel beszélgettünk
Pannonhalmi Főapátság pincészete, Pannonhalma
Borkóstoló
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló