Gondolkozol már a karácsonyi menün?

Borászportál
2014. december 09., 12:31


A Budai Gesztenyés Étterem kéthetente megújuló szezonális ajánlatát, amely december 5.-től kóstolható a vendéglőben ezúttal a karácsonyi készülődés jegyében állította össze Parcsetich Ernő, séf.
Gondolkozol már a karácsonyi menün?
 
Menü:
  • Hideg libamájpástétom, illatos körtezselével, borajánlatunk: Gál Tibor Egri Csillag 2013,
  • Halászlé pontyból és harcsából, haltejjel és ikrával töltött tésztával, borajánlatunk: Vida Péter Kadarka 2013,
  • Kacsamell mézes körtével fűszeres diós rétessel és forralt bor redukcióval, borajánlatunk: Dibonis Chardonnay 2010,
  • Sertésszűz gesztenyével, aszaltszilvával és sült almával, borajánlatunk:  Janus Cabernet Franc 2009,
  • Fűszeres- narancsos csokoládé mousse, borajánlatunk: a ház fűszeres, forralt bora
 
Az étterem 3 fogásos degusztációs menüvel is készül:
  • Halászlé pontyból és harcsából, haltejjel és ikrával töltött tésztával,
  • Sertésszűz gesztenyével, aszaltszilvával és sült almával,
  • Fűszeres- narancsos csokoládé mousse
A menü ára: 3 900 Ft borsor nélkül, 4 900 Ft borsorral.
A Budai Gesztenyés az ünnepi készülődés keretében szokásos karácsonyi elviteles menüket készít!  
Rendelhető kocsonya, halászlé pontyból és harcsából, töltött káposzta, és négy féle bejgli, személyesen az étteremben, vagy a +36 23 450 534 –es telefonszámon, illetve az sales@budaigesztenyes.hu email címen.
Winelovers borok az olvasás mellé