Nyílik Budapest első újhullámos látványsörfőzdéje!

Borászportál
2017. július 08., 09:03


Először nyílik újhullámos látványsörfőzde a fővárosban! A IV. kerületi sörüzemben egyenesen a tankokból érkező, pasztörizálatlan, főzdefriss söröket kóstolhatnak a vendégek.
 Nyílik Budapest első újhullámos látványsörfőzdéje!
A nyitás alkalmából, július 15-én ingyenes Főzdenyitó Fesztivál szerveznek, ahol üzemlátogatásra és sörtúrára is lehet regisztrálni. A főzdével egy napon az üzemhez szervesen kapcsolódó kocsmát, az ún. Taproom-ot is megnyitják, ahonnan a sörfőzés folyamatait is megfigyelhetik a látogatók. 
 
Július 15-én, szombaton nyit Budapest első látványsörfőzdéje, ahol az idei Belvárosi Sörfesztivál egyik legnépszerűbb sörmárkája kapható. A FIRST Craft Beer ingyenes Főzdenyitó Fesztiválján üzemlátogatást és sörkóstolást is szerveznek, ahol a komlózástól a csomagolásig ismerhető meg a sörfőzés folyamata. Az ünnepségen a főzdéhez szervesen kapcsolódó kocsmát, vagyis az ún. Taproom-ot is átadják, ahonnan az ablakokon keresztül is a főzés menetét lehet megfigyelni.

A kínálat nyolc féle újhullámos sörből áll, többek között Pilseni, APA, IPA és belga meggy típusú főzeteket is kóstolhatnak a résztvevők, amelyek kizárólag csúcsminőségű természetes alapanyagokból készülnek. A programon a sörfőző mesterek és a gyár tulajdonosai is megszólalnak, este pedig élő zenével, sör stand up-al és bográcsozással folytatódik a nyitóbuli.
 
Bővebb információ ITT.
Winelovers borok az olvasás mellé