4 napon át folyik a bor a Hungexpón

Borászportál
2019. szeptember 24., 15:46


A budapesti Hungxpón szeptermber 26-29. megrendezésre kerülő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár egyik legnagyobb durranása az MTÜ boros standja lesz.
4 napon át folyik a bor a Hungexpón
Idén 79. alkalommal nyitja meg kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK). A konferenciák és szakmai előadások mellett a nagyközönség érdeklődésére bizonyosan a bőséges kóstolók tarthatnak számot.
 

Ha kilátogatsz, semmiképpen ne hagyd ki a Magyar Turisztikai Ügynökség standját (A pavilon 108/A). Az idén a düsseldorfi ProWine-on debütált, az új „Személyesen” szlogenhez illeszkedő látványvilágú stand kicsinyített másán várják az érdeklődőket többek között folyamatos borkóstolási lehetőséggel illetve egy 3D-s „fotófallal”. Az ügynökség munkatásai és a kiadványok segítségével megtalálhatod az MTÜ borbárjában kedvenc borodat, vagy megtervezheted következő borvidéki kirándulásodat.
 
4 napon át folyik a bor a Hungexpón

Az OMÉK mind a négy napja alatt 11 órakor és 14 órakor neves hazai sommelier vezetésével 20 perces rapid randin vehetsz részt 3-3 magyar borral, megismerheted származási helyüket és még a kóstolás alapjait is elsajátíthatod.

Ilyen rövid idő alatt ilyen kis befektetéssel ilyen sokat ritkán tanulhatsz borokról. Ne hagyd ki!
 
Winelovers borok az olvasás mellé