A Corinthiából 1000 forintért egyenesen egy tokaji hétvégére? Lehetséges!

Borászportál
2019. március 19., 12:09


A március 23-án megrendezésre kerülő Winelovers Tokaji Március Nagykóstolón a sokszínű boros választék mellett nagy meglepetések is várják a részt vevőket.


 
A Corinthiából 1000 forintért egyenesen egy tokaji hétvégére? Lehetséges!
Most szombaton rendezik a Corinthia Hotelben az évek óta legnívósabbként számon tartott tokaji kóstolót, a Winelovers Tokaji Márciust. 60 tokaji borász 150 bora lesz kóstolható, külön Aszú Teremben sorakoznak a borvidék legkülönlegesebb borai, emellett szakértők Mesterkurzusokon és Pop-up előadásokon mutatják be Tokajt az érdeklődőknek.

Újdonság a Tokaji Márciuson most bevezetésre kerülő tombola, ahol közel 20 ajándék kerül kisorsolásra összesen mintegy 200 ezer forint értékben (a teljes ajándéklista elérhető itt). A főnyeremény mindennél csábítóbb: mindössze 1000 forintért egy tokaji hétvégére szóló, 100 ezer forint értékű vouchert nyerhetsz.
 

A voucher tartalma:
  • Két éjszaka szállás a borvidék egyedülálló bor- és gasztrohoteljében, a tarcali Gróf Degenfeld Kastélyszállóban, superior típusú szobában svédasztalos reggelivel.
  • Pincelátogatás és borkóstoló a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok több évszázados pincéjében.
A voucher 2019. december 20-ig váltható be.
 
Degenfeld Kastélyszálló, Organikus borászat  és Borétterem, Tarcal
A Corinthiából 1000 forintért egyenesen egy tokaji hétvégére? Lehetséges!

A tokaji borvidék kapujában egy öreg fákkal övezett festői park közepén fekszik a huszonegy szobás, négycsillagos Gróf Degenfeld Kastélyszálloda és Borétterem, a tokaji borvidéken egyedülálló, château-stílusú birtok: kastély, étterem, szőlőbirtok és pincészet együtt.
A parkra nyíló nyári terasz, a szökőkút csobogása, a madárcsicsergéses feszített víztükrű szabadtéri medence, teniszpályák egy tökéletes kikapcsolódás helyszínét biztosítják.

Keresd a Gróf Degenfeld Kastélyszálló kedvezményes ajánlatait a Tokaji Március rendezvényen! A szobák, szállások online is foglalhatók a www.degenfeld.hu weboldalon.
Winelovers borok az olvasás mellé