Eddig nem látott boros szakkönyvek kaphatóak már a Borkollégiumban

Piskor Fanni
2019. november 21., 14:21


Az Académie du Vin Library csatlakozott a Wine & Spirit Education Trust támogatóihoz, így az AdVL szakkönyvei elérhetővé váltak az intézmény hallgatói részére. A jó hír, hogy ezeket a könyveket a mai naptól a Borkollégiumban is megvásárolhatjátok!
Eddig nem látott boros szakkönyvek kaphatóak már a Borkollégiumban
Steven Spurrier és barátai 2019. májusában létrehozták az Académie du Vin Library-t, hogy új könyvekkel és újrapublikált klasszikusokkal újjáélesszék a nemzetközi borirodalmat. A Wine & Spirit Education Trust és az AdVL együttműködése során a WSET könyvkínálatában megjelennek az AdVL által kiadott könyvek, ráadásul 2020-tól WSET diplomások részére hozzáférést biztosítanak a hihetetlenül gyorsan növekvő online boradatbázisukhoz is.

 

Ian Harris a WSET vezérigazgatója a WSET Global oldalán a következőket nyilatkozta: Megtiszteltetés üdvözölni az Académie du Vin Library-t a WSET támogatói között. Az AdVL könyvek nagy értékűek, így örömmel jelentjük be, hogy a weboldalunkon már elérhetőek a WSET hallgatók és volt diákjaink részére. A WSET és az AdVL hasonló nézeteken osztozik: minél többet szeretnének mesélni a borokról az embereknek. Alig várjuk, hogy együttdolgozzunk, és támogassuk egymást az üzleti céljaink elérésében.
 
A tegnapi napon írtunk már a Winelovers blogon a könyvekről, amik a mai naptól kaphatóak a Borkollégiumban:

Fiona Morrison MW – 10 Great Wine Families (a tour through Europe)
 
Eddig nem látott boros szakkönyvek kaphatóak már a Borkollégiumban

Fiona Morrison (aki maga is a kontinens egyik első számú borkészítő családjának a tagja) kalauzolja olvasóit Európa 10 legismertebb, legkitűnőbb családi borászatában.
 
A könyv lapjain keresztül ismerteti a családokra jellemző borkészítési technológiákat, bemutatja, milyen nehéz döntéseket kellett meghozniuk, hogyan néznek szembe a klímaváltozással, milyen trendek jellemzik jelenleg az adott régiót, és milyen marketing fogásokat alkalmaznak a mindennapokban. Olyan sikeres családi borászatokról van szó, mint Frescobaldi, Gaja, Niepoort, Emmerich Knoll, Famille Perrin, Famille Torres, Famille Thienport, Descendientes de J Palacios, Egon Müller,Liger-Belair.
 
Hallgass nálunk WSET tanfolyamot, amely elvégzését követően nemzetközi oklevelet szerezhetsz. Részletek itt!

Michael Broadbent- Wine tasting

 
Eddig nem látott boros szakkönyvek kaphatóak már a Borkollégiumban

 
160 oldal, 9.900 Ft, Academie Du Vin Library
Az író 1968-ban publikált először hihetetlenül strukturált megközelítéssel a modern borkóstolás alapjairól. A könyv 50 év alatt mit sem vesztett aktualitásából, hiszen Michael Broadbent olyan szakmai alapművet hozott létre, amely nemcsak segítséget nyújt a borkóstoláshoz, de a legújabb kiadásában többnyelvű szakszótárralalapfogalom magyarázatokkal, friss évjárati és regionális információkkal látja el olvasóit.
 
Winelovers borok az olvasás mellé