Borfeszt vaaan! - Kövesse helyszíni online tudósításunkat!

Borászportál
2013. szeptember 12., 16:56


Percről percre - Szerdán elrajtolt Közép-Európa legszebb helyszínén, a Budavári Palota udvarában immáron huszonkettedik alkalommal megrendezett Budavári Borfesztivál. Kövesse online tudósításunkat, mely során borokat, programokat ajánlunk vagy kritizálunk.
Borfeszt vaaan! - Kövesse helyszíni online tudósításunkat!
 
Borfeszt vaaan! - Kövesse helyszíni online tudósításunkat!
Németh, Bognár, Kielmayer, Gonda
Idén több újítást is eszközöltek a borfeszt szervezői. A jegy például ugyanúgy 2900 forint, mint tavaly, de idén már nem jár hozzá pohár; azért külön ki kell csengetni 800 forintot, tehát az alap tarifa 3800 forintról indul (persze, saját poharat hozni ér!). Ami részünkről üdvözlendő, hogy idéntől újra nem kell szerencsétlenkednünk a kóstolójegyekkel, sem nekünk fesztiválozóknak, sem a borászoknak; mindent szépen ki kell ütni kápéra. Ezen túl hírértékű változtatást, újítást nem véltünk felfedezni, ám ez nem jelenti azt, hogy nincs is ilyen. Mindenesetre igyekszünk mi is leolvasni a megvalósult koncepciót, s arról percről percre szépen be is számolunk. Például itt van ez a „Bor és Nő”, ami az idei fesztivál mottója. Na, hogy ez mi, arra több szalonképtelen ötletünk is van, de becsszó, kioknyomozzuk, mi az igazság.
A mai napon Németh Richard fog okoskodik önöknek, de az elkövetkezendő napokban szerencséjük lesz még Bognár „Öntsél már még!” Attilához, Gonda „Ezt nevezitek ti bornak?” Györgyhöz és Kielmayer „Nemzetközi borakadémikus vagyok, az ügyet átveszem” Kristianhoz.
Tudósítónk már a helyszínen van. Kapcsoljuk a Budavári Palotát.
 
Winelovers borok az olvasás mellé