Ragyogó rendezvények! Célunk az elvárások felülmúlása! - B'rent Rendezvények Kölcsönzője Kft.

Borászportál
2019. május 23., 12:28


Van az a pillanat, amikor már szinte késő minden… ezekben a helyzetekben mi mégis ott vagyunk, a rendezvények bútor, sátor, textília és éttermi eszköz igényét a kisebbtől a legnagyobb rendezvényekig kiszolgáljuk. 
Ragyogó rendezvények! Célunk az elvárások felülmúlása! - B\'rent Rendezvények Kölcsönzője Kft.
Saját, állandó csapat, flotta és munkaszeretet. A pozitív visszajelzésekből töltődünk, és ugrunk neki az újabb megbízásoknak. A hétvége nálunk mást jelent. A pihenés helyett a legtöbb rendezvény akkor nyitja kapuit, így támogatásukra mi is ehhez alkalmazkodunk.

Komplett szolgáltatást nyújtunk, mondhatni 4 lábbal állunk a földön, hiszen a sátrak és bútorok bérbeadása mellett az éttermi eszközök és textíliák, spandex huzatok is raktárkészletünk részét képzik. Nagyban és kicsiben is egyformán jól teljesítünk. Raktárkészletünk az egyik legnagyobb az országban, amit folyamatosan fejlesztünk, bővítünk az igényeknek megfelelően, és amit folyamatosan karbantartunk.  Egyszerre 20.000 embert tudunk leültetni valamint 5.000 fő részére tudunk éttermi eszközt biztosítani.
 
Ragyogó rendezvények! Célunk az elvárások felülmúlása! - B\'rent Rendezvények Kölcsönzője Kft.

A tavalyi, valamint az idei évben számtalan újdonsággal rukkoltunk elő, hogy megbízóink rendezvényeit méginkább színvonalassá és felejthetetlenné tegyük:
 
  • Világító bútoraink beltérben és kültéren egyaránt használhatók, így minden rendezvény tökéletes kiegészítői lehetnek. Az olasz dizájnerek által tervezett bútorok nappali fényben is stílusosan öltöztetik a teret, sötétben azonban varázslatossá teszik azt és különleges hangulatot sugároznak. Az akkumulátoros energiaellátásnak köszönhetően szabadon mozgathatók.
  • Csillagsátrunk 13 és 18 méteres átmérővel is bérelhető. Szeretjük mert különleges, látványos és nem utolsó sorban biztonságos. Helyet biztosíthat a cateringnek, különböző promócióknak vagy információs központnak!
Ragyogó rendezvények! Célunk az elvárások felülmúlása! - B\'rent Rendezvények Kölcsönzője Kft.
  • Foglaljon helyet! Székek tekintetében is újítottuk a kínálatot a trendeknek megfelelően. A közkedvelt X-hátú székek mellett fehér műanyag ülőfelülettel, natúr fa lábakkal hódító Ola székünket is a 2019-es nyári szezonra ajánljuk.
Ragyogó rendezvények! Célunk az elvárások felülmúlása! - B\'rent Rendezvények Kölcsönzője Kft.
  • Abrosz nélkül? A bardino asztal család és a crane bankett asztal újdonságunk sem igényel abroszos vagy spandex huzatos borítást a strapabíró asztallapnak köszönhetően.
 
Telephelyünk Perbálon található, szolgáltatásunkat azonban az ország egész területén végezzük. A megrendelt eszközöket kiszállítjuk a rendezvény helyszínére, valamint a megrendelő elképzeléseinek megfelelően telepítjük azokat, természetesen a visszaszállításról is mi gondoskodunk. Saját gépkocsi flottánk megbízható és rugalmas szállítási feltételeket nyújt. Pillanatnyilag 15 teherautóval szállítunk, amellyel bármilyen felmerülő szállítási feladatot el tudunk látni. 

Csapatunk tagjai évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a rendezvénykellékek szállítása és szerelése területén. Cégünk évente közel 2.500 rendezvény sikeréhez járult hozzá!

Rendezvényeszköz kínálatunkról mindent megtalálsz a www.brent.hu weboldalon. Kövess minket a közösségi médiában is, facebookon és instagramon is megtalálsz minket.
 
Winelovers borok az olvasás mellé