A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás
Nemzeti termék - A pálinkával és a törkölypálinkával és a herendi porcelánnal bővül a hungarikumok listája. A listára eddig kulturális, szellemi és épített örökségek a törvény erejével kerülhettek fel, mostantól azonban külső kezdeményezésre is hungarikummá válhat valami.


A tél dönthet a magyar bor jövőjéről?
Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
Így írj borkóstolási jegyzetet!
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Még mindig a borvidékek bűvöletében élünk, pedig az eredetvédelemben sokkal nagyobb lehetőségek vannak
Bemutatkoztak az első Etyeki Eredetvédett Pezsgők
Hajóra fel, borimádók! Július 24-én újra vízre száll a Winelovers borhajó
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Corinthia Hotel Budapest, Budapest
Borfesztivál
Holdvölgy Experience, Mád
Borkóstoló