HunDeszt hetedszer - eredményhirdetés a VinCE Budapest keretében

Borászportál
2012. március 14., 11:36


Hetedik alkalommal rendezte meg a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács a HunDeszt pálinkaversenyét. Az eddigi gyakorlattal szemben idén kizárólag kereskedelmi forgalomban kapható tételekkel lehetett nevezni. Ezzel lehetővé szerették volna tenni, hogy a versenyen résztvett és helyezést elért pálinkákat a fogyasztók még jobban megismerjék.
HunDeszt hetedszer - eredményhirdetés a VinCE Budapest keretében
 
Halász Róbert, a Szeszipari Szövetség igazgatója elmondta, hogy a verseny célja továbbra is az egyik legértékesebb hungarikum, a pálinka presztízsének növelése, a szakmaiság alapjainak megteremtése és a fogyasztó korrekt tájékoztatása.
 
Az AMC támogatásával megvalósuló verseny eredménye még titkos, az egyik Chamion-díjas pálinka alapgyümölcse azonban kiderül az alábbi kisfilmből!
A VII. HunDeszt verseny fővédnöke dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter.

A díjátadóra a VinCE Budapest keretében március 23-án 16 órakor kerül sor a Corinthia Hotel Budapest dísztermében. A díjakat átadja dr. Kardeván Endre államtitkár (Vidékfejlesztési Minisztérium), Halász Róbert igazgató (MSZSZT) és dr. Panyik Gáborné, a verseny levezető elnöke.

További információ a VinCE Budapest rendezvényről itt találhatóak.