Megkóstolnád a VinAgora nyertes borait?

Borászportál
2016. június 15., 15:37


Június közepén zajlott hazánk legrangosabb nemzetközi bor-megmérettetése, a VinAgora Nemzetközi Borverseny, jövő szombaton pedig te is megkóstolhatod a nevezett és díjazott magyar, külföldi borokat!
Megkóstolnád a VinAgora nyertes borait?
Június 25-én elegáns környezetben vonulnak fel a 2016-os VinAgora Borverseny nevezett borai, hogy a borkedvelők kedvükre kóstolják őket. Minden bor mellett megtalálható lesz a hivatalos bírálati lap a versenyen kapott értékeléssel, így a vendégek összehasonlíthatják a borok eredményeit. 
 
„Én is pontozok” – interaktív borszakmai játék
 
Ha szeretnéd összevetni saját véleményed a VinAgora szakmai zsűri ítéletével, vegyél részt te is az ingyenes interaktív borszakmai játékon a rendezvény egész ideje alatt! A játékszabályok egyszerűek:
 
  1. Tölts a poharadba a Borgálán fellelhető bármelyik borból
  2. Írd fel a bor mellett található bírálati lapon szereplő kódszámot, de a játék kedvéért ne nézd meg a hivatalos bírálat eredményének részleteit!
  3. Keresd meg a játék helyszínét, foglalj helyet az egyik számítógépnél, és a borversenyen is használt számítógépes programmal értékeld a poharában található bort.
  4. A bírálat befejeztével vedd át az eredményeid tartalmazó, kinyomtatott bírálati lapot, és hasonlítsd össze az eredeti bírálati lappal.
 
További részletek a borgála hanlapján.
Winelovers borok az olvasás mellé