Mesébe illő kényeztetés - nemcsak első bálozóknak

Borászportál
2019. április 07., 07:18


Egy este, ami minden tekintetben a feltöltődésről szólt.
Mesébe illő kényeztetés - nemcsak első bálozóknak
A Magyar Borok Bálja idén is rengeteg érdeklődőt vonzott, a neves fellépők, az ételköltemények, a borválaszték és a desszertkülönlegességek láttán ez nem is csoda. Egyesek a terített asztal mellett töltődtek, mások testes borokat kóstolgatva, szivarfüstbe burkolózva, a szerencséjüket próbálgatva vagy épp a partnerüket táncoltatva. Ahogy telt-múlt az idő, és a sok finomsággal, élménnyel telítődtek a résztvevők, egyre többen fedezték fel a MEDIWEL RELAX LONGUE-át, ezt a kis oázist, ahol a test és lélek kipihenhette az est „fáradalmait”.
 

Kezdetben a hölgyek bizonyultak bevállalósabbnak, magas sarkú cipellőiket gondolkodás nélkül lecserélték egy kényeztető talpmasszázsra. Az OTO ADORE FOOT talpmasszázs készülékek görgői és légpárnái a táncparketten alaposan igénybe vett lábak minden négyzetcentiméterét kezelésbe vették, és olyan kellemes érzésben, élményben részesítették a bátor vállalkozókat, hogy a 15 perces program végén szinte kivétel nélkül mindannyian újraindították a gépet. Közben az urak sem tudtak ellenállni a masszázsfotelek csábításának, az OTO ZEN PRÉMIUM és BOSS fotelek egymás után működésbe léptek. Aki távolról szemlélte az eseményeket, az igencsak meglepődhetett azon, hogy ezekben a fotelekben gyakorlatilag mindenki önfeledten, csukott szemmel átadta magát az élvezetnek, a külvilággal mit sem törődve. Valóban nem mindennapi érzés, amikor a pihentető, zéró gravitációs testhelyzetben ízelítőt kapunk valamennyi masszázsmódból a nyakunktól a lábbujjunk hegyéig. Mintha szakavatott kezet gyúrnák, nyomkodnák, dögönyöznék, simítanák, paskolgatnák végig a testünket. A befeszült izmok ellazulnak, az idegek megnyugszanak, mi pedig azért imádkozunk, hogy minél tovább tartson ez a mennyei élvezet.
 
Mesébe illő kényeztetés - nemcsak első bálozóknak
 
A talp-, vádli-, comb-, popsi-, hát- és nyakmasszázs, a felfúvódó légpárnák és a hőterápia egy olyan komplett relax program a testnek, mely egy pillanat alatt elfeledteti egy stresszes nap összes gondját, baját. Nemcsak arra jó, hogy méltóképpen lezárja, megkoronázza napunkat, hanem arra is, hogy új irányba terelje gondolatainkat, mert ebben a relaxált állapotban kivételesen kreatív ötletek születhetnek. Ráadásul a BOSS fotel olyan csemegéket is tartogat, mint a jóga mód vagy a nyújtó program, így bátran összeköthetjük a kellemest a hasznossal.

Miután az urak ellazultak, hölgyválasz következett, ki-ki kedvére kipróbálhatta az OTO ZEN élményfotelek közül a kedvére valót. Ráadásul egy hölgyek számára igazán testhezálló darabbal is bővült a választék. Eleinte attól tartottunk, az elegáns ruhaköltemények visszatartják masszázsfoteleinktől a gyengébb nem képviselőit, de félelmünk alaptalannak bizonyult. Senkit sem zavart, hogy a ruhája kicsit meggyűrődött, ha cserébe az idegszálai kisimultak.  A MEDIWEL RELAX LOUNGE varázsütésre egy Disney film díszletévé alakult, selyemruhás Hamupipőkék és Csipkerózsikák pihenték ki kényelmes foteljeink ölelésében a bál fáradalmait. Aztán, amikor éjfélt ütött az óra, pontosabban lejárt a programidő, és a fotel visszabillentette őket alapállásba, lovagjuk karjába kapaszkodva újult erővel vetették bele magukat a báli forgatagba.  Természetesen mi szeretettel vártuk őket vissza, hiszen egy valamire való mesében mindig 3 csoda történik a főszereplővel.
 
Mesébe illő kényeztetés - nemcsak első bálozóknak

Bízunk benne, hogy a MEDIWEL RELAX LOUNGE-zsal rengeteg meghívott vendég számára szereztünk felejthetetlen pillanatokat, és hozzájárulhattunk a rendezvény sikeréhez.
 
Winelovers borok az olvasás mellé