Mit meg nem tesz Usain Bolt egy pohár pezsgőért?! - VIDEÓ

Borászportál
2018. szeptember 18., 10:22


Usain Bolt, a többszörös olimpiai és világbajnok jamaicai sprinter, sokak szerint minden idők legjobb rövidtávfutója szeptember 13-án egy rendhagyó futóverseny résztvevője volt Franciaország felett. De hogy jön mindehhez a pezsgő?
Mit meg nem tesz Usain Bolt egy pohár pezsgőért?! - VIDEÓ
Címlapkép: news.sky.com
 
Ahogy az az lenti videón is látható, a már visszavonult, jelenleg labdarúgó ambicióit kiélő futó a franciaországi Reims városa fölött, súlytalanság állapotában "futott". A fura esemény nem egy új olimpai versenyszám hírverő akciója volt, hanem a Mumm pezsgőház Grand Cordon Stellar névre keresztelt pezsgőjének promóciója.
 

 
Júniusban mi is beszámoltunk róla, hogy a Mumm 3 éves fejlesztés után bejelentette, sikerült megalkotniuk a pezsgőt, ami a súlytalanság állapotában állítólag ugyanolyan élményt nyújt, mint földi körülmények között. A fejlesztők egy speciális üveget hoztak létre, amiből a nyaknál a pezsgő egy golyó alakban spriccelhető ki. A korábbi cikkünket és a videót a „golyó alakú pezsgőről” itt tekintheted meg.
 
Ezúttal – immár Usain Bolt jelenlétében, aki 2016 óta amolyan nagykövete a cégnek – a pezsgő „hivatalos kilövésére” került sor tulajdonképpen, hiszen hamarosan a Novespace zéro gravitáció turistaútjain fogják felszolgálni.
 
És akkor a videó a nem minennapi versenyről, amelyen Bolt még bukfencet is vetett.
 
Forrás: https://www.facebook.com/usainbolt/videos/1078279249008766/
Winelovers borok az olvasás mellé