Összefogott az Auchan és a legpatinásabb magyar boriskola

Borászportál
2016. október 18., 10:21


Az Auchan áruházakban idén ősszel, különleges akcióval és a sommelierleszek.auchan.hu oldalon található játékkal várják a borkedvelőket, hiszen a hipermarket lánc és a Borkollégium összefogásából most bortanfolyamot nyerhetnek a vásárlók.
Összefogott az Auchan és a legpatinásabb magyar boriskola
Közös borkóstoló kisokost készített az Auchan Magyarország és a Borkollégium, amelyben a borstílusokról, a borok és gasztronómia kapcsolatáról tudhatnak meg többet az érdeklődők, valamint a szerzők borvásárlási tanácsokkal is ellátják az olvasókat.
 
A Borkollégium lassan 25 éve működő intézmény, amely a borkultúra fejlesztését tűzte ki céljául. Eddig már több mint 2000 hallgató többszintű képzését bonyolította le, saját oktatói által írt tankönyvekkel rendelkezik, kurzusait pedig a borral csak hobbiból ismerkedő érdeklődők mellett számos kereskedő, importőr, sommelier is látogatja.
 
Összefogott az Auchan és a legpatinásabb magyar boriskola
 
Ha sikerült felkeltenünk érdeklődésedet, vegyél részt nyereményjátékunkban! Így neked is esélyed nyílik rá, hogy az Auchan exkluzív borkóstoló kurzusának vendége legyél 2016. november 19-én! A kurzust a Borkollégium elismert borszakértői tartják.
 
Játssz az Auchan és a Borkollégium közös játékában, vásárolj egyszerre legalább 5 palack bort az Auchanban, és részvételi lehetőséget nyerhetsz a Borkollégium exkluzív kurzusára!
 
További információkért ide kattints!
Winelovers borok az olvasás mellé