A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


| Cava Ha a pezsgőfogyasztás kerül szóba, az emberek többsége elsőként valószínűleg a francia nedűre és a Champagne borvidékre asszociál. Azonban a spanyolok, pontosabban a katalánok büszkesége a „Cava”, katalán szó, jelentése pince, pincészet), ugyanúgy az eredet és a minőség szinonimája, mint a champagne. A Cava termelését meghatározó előírások közül a legfontosabbak korlátozott hektár (12.000 kg/ha) és musthozam (66,66%) minimum 9 hónapig tartó seprőn történő érlelés palackos erjesztés (Méthod Traditionelle). |
Mi az a drót a pezsgődugón?
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Sportos-, zenés-, és lazulós őszi boros programok
Gál Tibor a Borászok Borásza
Egy nevezés – számtalan lehetőség! Miért éri meg nevezni a Winelovers Wine Awards-ra?
“Ki van kényszerítve, hogy összeszedjük a gondolatainkat, és lényegre törően, 12 percben bemutassuk a borainkat”
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló