A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás





A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Kilépés a komfortzónából: organikus és bio borok hétvégéje Kismartonban
"A zene és a bor nálunk mindig kéz a kézben jártak" (X)
Budai vörös: a száznegyven évvel ezelőtt oly népszerű házasítás is kóstolható lesz a Ménesi Borbárban
Itt a lehetőség, hogy eljuss a R.I.V.E. 2025 Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szakkiállításra!
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló