Tizenháromezer borrajongóval a csúcson

Borászportál
2012. február 27., 08:58


Közösségi oldal - Bormagazin - Látogatottság - Egy különösen örömteli hírről szeretnénk beszámolni: a Borászportál hivatalos Facebook oldalához február 26-án, az esti órákban csatlakozott a 13.000. borkedvelő. Ezúton köszönjük minden kedves olvasóknak a bizalmat!
Tizenháromezer borrajongóval a csúcson
 
A Borászportál Online Bormagazin 2005-ben jött létre azzal a céllal, hogy naprakész hírekkel lássa el a hazai borfogyasztó közönséget, azokat, akik egyaránt érdeklődnek a magyar borkultúra és a nemzetközi borvilág történései iránt. A portál életében a 2011-es év hozott egy nagy változást, hiszen ekkor teljes körűen megújult, új dizájnt kapott, többé-kevésbé lecserélődött az újságíró, szerkesztő csapata.
A cikk a hirdetés után folytatódik!
 

A korábbiaknak megfelelően, ma is Kielmayer Kristian nemzetközi borakadémikus (AIWS) és Master of Wine hallgató a Borászportál szakmai lektora, Knap Gábor WSET Advanced a portálmenedzsere, Németh Richard WSET Advanced a főszerkesztője és Tábor István a lapot üzemeltető cég ügyvezető-tulajdonosa.
Tizenháromezer borrajongóval a csúcson
Kielmayer Kristian, Knap Gábor, Németh Richard
A Borászportál mára ott tart, hogy havonta 68-80 ezer egyedi látogató (UV) keresi fel, 80.000 hírlevél feliratkozóval rendelkezik, és 13.000 Facebook tag szavazott neki bizalmat. Ezen számokkal, a bortematikus médiumok körében piacvezető szerepre tett szert. A lap 2012-es célkitűzése, hogy év végére megduplázza Facebook taglétszámát, és 100.000 UV-t tudjon magáénak havi szinten. Ezt elérendő, a Borászportál idén is népszerűsíteni kívánja magát a legnépszerűbb boros rendezvényeken. Megtalálható lesz a Borjour rendezvényeken, az etyeki fesztiválokon, a Budai Gourmet-n és a Budavári Borfesztiválon.
Célunk, hogy a fenti programokról, a különböző borkóstolókról, borvacsorákról és bemutatókról továbbra is részletes beszámolókkal szolgáljunk mind írott, mind pedig mozgóképes formában. Emellett hangsúlyos szerepet szentelünk az egészséggel, a gasztronómiával, a párlatokkal, a pezsgőkkel és az utazással kapcsolatos témáknak, de a portál – jellegénél fogva – továbbra is szemlézi a hazai és külföldi bor- és gasztrotematikus online lapokat.