A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Mi az a drót a pezsgődugón?
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Elindult a nevezés a 2025-ös Winelovers Wine Awardsra - Idén már 12 kategóriában küldhetik be tételeiket a borászatok
Milyen szempontok alapján minősítik a sajtokat? Így működik a sajtbírálat
“Nem közvetlenül a borokról akarok beszélni, hanem arról az ideáról, amiből létrejöttek”
Badacsony: a magyar borvidék ékessége
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló